Terug

Ambianzz

Filters

Ambianzz

Ambianzz

Er schuilt meer werk achter het ontwikkelen van mooie producten die in elk interieur een thuis vinden dan je in de eerste instantie zou denken. Ambianzz Bedding hecht daarom veel waarde aan het productieproces van elk product en is constant bezig deze op alle vlakken te verbeteren. ZIj beseffen dat de manier waarop wij consumeren niet langer meer zo door kan gaan en streven naar een nieuwe eerlijke duurzame manier waarin we product, technologie en natuur meer laten integreren met elkaar.

Elke collectie van Ambianzz Bedding is gebaseerd op een degelijk vooronderzoek waarbij er wordt gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur, nieuwe manieren om het productieproces milieubewuster te laten verlopen en hoe we bestaande middelen die we al tot onze beschikken hebben efficiënter en/of op een nieuwe manier kunnen inzetten. 

Ambianzz Bedding vertaalt al deze aspecten per collectie naar een breed assortiment aan producten die inspelen op de actuele behoefte van de consument. Tijdloze kleur paletten en dessins worden gecombineerd met meer gewaagde combinaties van kleuren, teksten, fotoprints en motieven, zoals de leuke dierenprint overtrekken bijvoorbeeld. De producten van Ambianzz Bedding zorgen in elke ruimte voor een duidelijke statement en creëren de gewenste sfeer. Hiermee gunnen wij onze klanten meer rust, kalmte en comfort om gelukkiger, gezonder en bewuster door het leven te gaan.
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,6 / 10 - 11012 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »