Terug

FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks

 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks
 • FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks

Levertijd 1-2 werkdagen

 • Op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

200,-

 • Koop 5 voor 140,- per stuk en bespaar 30% Sale 30%
 • Koop 10 voor 130,- per stuk en bespaar 35% Sale 35%
 • Koop 100 voor 120,- per stuk en bespaar 40% Sale 40%

Aan verlanglijst toevoegen

 • Zeer voordelige prijzen
 • 30 dagen retourrecht
 • Veilig & achteraf betalen
 • Kortingsvoucher bij elke bestelling
Placeholder8,7

Beoordeling

Productomschrijving

FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks

Koop onze FFP2 mondkapjes met dezelfde kwaliteit als de best aanbevolen mondkapjes. De mondkapjes bieden u mond –en neusbescherming en zijn door de neusbeugel aan te passen, aan de vorm van uw neus. De mondkapjes filteren 99% van de lucht voordat het inge

Lees de volledige productomschrijving

Mondkapjes Budget FFP2 Groothandel - 1200 stuks

Bestel nu onze budget FFP2 mondkapjes met dezelfde kwaliteit als de best aanbevolen mondkapjes. Deze mondneusmaskers worden in de gezondheidszorg gebruikt om medewerkers te beschermen tegen besmetting door patiënten. Het gaat hierbij om bescherming tegen relatief grote hoeveelheden virus die verspreid worden door zieke patiënten. Daarbij kan het virus bij bepaalde medische procedures en bij onderzoek van mond, neus of keel van korte afstand tegen het masker aangehoest worden.

In verband met het hogere besmettingsrisico van mutaties van het Corona-virus (o.a. de Britse variant) worden FFP2/FFP3 maskers steeds meer geadviseerd. Deze maskers beschermen de drager, en zijn daarmee geclassificeerd als een Persoonlijk Beschermingsmiddel (PBM). Ook is het masker door de betere randafsluiting beter geschikt voor brildragers.

FFP is de afkorting voor Filtering Facepiece Particle; ofwel: een gezichtsmasker dat (lucht)deeltjes filtert. Het toegevoegde getal (FFP 1, 2 of 3) drukt uit hoe sterk de ingeademde lucht wordt gefilterd. Hoe hoger het getal, hoe meer bescherming. In de zorg wordt vooral gebruik gemaakt van FFP1- en FFP2-maskers. Deze maskers hebben vaak de opschriften FFP1 (minimaal 80% van de deeltjes wordt tegengehouden), FFP2 (95%) of FFP3 (99%). Tevens hebben deze maskers een CE-markering. De maskers worden getoetst op basis van de norm NEN-EN 149 +A1 en moeten voldoen aan de Europese Verordening Persoonlijke beschermingsmiddelen (EC 2016/425). De Inspectie SZW houdt toezicht op deze persoonlijke beschermingsmiddelen als ze voor professionals zijn bestemd.

Daarnaast is er een test uitgevoerd volgens EN14683 door Nelson Labs. Dit is niet verplicht voor een FFP3-masker (de testmethode verschilt ook), maar geeft toch een goede indicatie voor de uitademingsbescherming. De BFE uit deze test is groter of gelijk aan 99,9%. Deze FFP3 maskers kunnen dus ook als chirurgisch masker worden gebruikt, al zijn ze daar primair niet voor bedoeld.
Als er dus mensen in je directe omgeving zijn die je mogelijk zouden kunnen infecteren en deze dragen geen mondkapje, dan is het gebruik van een FFP3 masker zeer veilig.

Natuurlijk is de meest optimale situatie dat zowel de persoon in de risicogroep alsook de bezoeker een masker draagt. Ondanks dat chirurgisch, professioneler klinkt bieden FFP2 maskers een hogere beschermingsgraad. Als u kiest u voor een mondkapje om uzelf te beschermen, dan is dit mondmasker een van de beste.

NOTE; Het blijven natuurlijk middelen die ondanks dat deze 100% getest zijn op kwaliteit, nooit 100% garantie kunnen geven.

Zoals eerder aangegeven staat FFP voor ‘Filtering Face Piece’, daarmee worden mondkapjes of stofmaskers bedoeld. Met het getal daarachter (een 1, 2 of 3) wordt aangegeven van welk veiligheidsniveau een mondkapje is.

De drie verschillende veiligheidsklassen hebben de volgende betekenis:

 • Een FFP1 stofmasker filtert minstens 80 % van de in de lucht zwevende deeltjes. En heeft een lekkage naar binnen van minder dan 22 %.
 • FFP2 mondkapjes filteren minstens 94 % van de in de lucht zwevende deeltjes. En deze mondkapjes hebben een lekkage naar binnen van minder dan 8 %.
 • Een FFP3 masker filtert minstens 99 % van de in de lucht zwevende deeltjes. Deze maskers hebben een lekkage naar binnen toe van minder dan 2 %. 

FFP1 stofmaskers bieden dus de minste bescherming van de 3. FFP2 maskers bieden een gemiddeld beschermingsniveau. En maskers uit veiligheidsklasse FFP3 bieden de beste bescherming.

Evenals de chirurgische mondkapjes zijn ook deze zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Echter doordat deze mondkapjes beter afgesloten zijn, is langdurig gebruik hiervan voor sommige best intensief. Deze mondkapjes worden vaak gebruikt bij zorginstellingen, tandartsen, dokterspraktijken e.d. Wanneer een mondkapje al is gedragen en u heeft beschermt op diverse plekken is het verstandig deze weg te gooien om kruisbestuiving te voorkomen. Deze mondkapjes zijn ook licht van gewicht, voordelig (wholesale mondkapjes beschikbaar) en gemakkelijk mee te nemen. De mondkapjes zijn van een zachte (hoge) kwaliteit en daarnaast ook vochtbestendig, ideaal!

Om de beste bescherming te waarborgen voor uzelf en anderen, raden wij u aan gebruik te maken van diverse desinfectie middelen. Zo is het gebruik van handschoenen en/of handgel hierbij wenselijk. Ook kunt u denken aan desinfecterende allesreiniger die meehelpt om het huishouden en uw werkplek bacterie/virus vrij te houden. Deze mondkapjes kunnen geopend niet retour, vanwege hygiënische redenen.  

 

Kenmerken:

 • Mondbescherming met elastieken oorlussen
 • Geïntegreerde neusbeugel, om het mondkapje aan te passen aan het gezicht
 • Filterniveau 99%
 • Max lekkage: 2%
 • Licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig
 • Beschermt tegen bacteriën en virussen
 • Staffelkorting mogelijk
 • Voldoet aan de Europese norm FFP2 / KN95 (EN149:2001+A1:2009 & GB2626-2006 civil grade)

Doordat wij als tussenpersoon fungeren voor de producent, kunnen wij de mondkapjes tegen een scherp tarief aanbieden aan de kleinere zorginstellingen en overige bedrijven. Neem voor grotere aantallen contact op met onze klantenservice!

 

 

Product tags

Gerelateerde producten

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks

  FFP2 Klasse Masker 1200 Stuks

  200,-

  Fine2Sleep 8,6 / 10 - 11012 Reviews @ Webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »