Terug

Ducky Dons

Filters

Ducky Dons

Ducky Dons Dekbed

Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en knowhow op het gebied van dekbedden en hoofdkussens – sinds 1967 met een eigen productielijn. En dat merk je! De sleutelwoorden van Ducky Dons: comfort, kwaliteit en vakmanschap.

Ducky Dons neemt als gespecialiseerde ontwikkelaar, producent en leverancier van hoofdkussens en dekbedden een vooraanstaande positie in. Ducky Dons kenmerkt zich door voortdurende productinnovatie, consumentgericht handelen en een hoge product- en leverbetrouwbaarheid. De collecties staan dan ook als uiterst betrouwbaar bekend en worden als zeer comfortabel ervaren.

 

100% Verantwoord Dons

Ducky Dons produceert RDS gecertificeerde kussens en dekbedden. Producten die gecertificeerd zijn naar de Repsonsible Down Standard dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit betekent dat ze gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Om dit te waarborgen is de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, gecontroleerd en goedgekeurd door Control Union, een onafhankelijke certificeringsorgaan.

Daarnaast beschikken dekbedden van Ducky Dons over de Downafresh Greenline label, een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Dit keurmerk houdt onder andere in dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen volgens de Europese Normen. Ook geeft dit keurmerk aan dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »