Terug

Beschermende mondkapjes voor in het openbaar vervoer, op de werkplek en om mee te nemen!

Bescherm je gezondheid en houd mond en neus bacterievrij. De mondkapjes beschermen tegen tegen virussen, bacteriën en stofdeeltjes in de lucht.

Filters

Beschermende mondkapjes voor in het openbaar vervoer, op de werkplek en om mee te nemen!

In ons assortiment bieden wij diverse beschermende -en reinigende middelen aan waaronder ook mondkappen. Daarnaast bieden wij een zeer ruim assortiment handgels aan in diverse formaten, zoals; 100 ml, 500 ml, 750 ml met pomp, 1 liter en navulverpakkingen van 5 liter. Om ook het huis en de werkplek te beschermen hebben wij ook een reinigingsmiddel met antibacteriële werking in het assortiment. In combinatie met de mondkapjes of een face shield bent u dus optimaal beschermt tegen virussen en bacteriën van buitenaf. Met de hygiënische spray kunt u gemakkelijk deurklinken, klinken van kastjes en dergelijke afnemen, in combinatie met keukenpapier bijvoorbeeld. Hiermee reinigt u snel en effectief! 

   

De mondkappen beschermen neus en mond tegen rondzwevende virussen en bacteriën. De blauwe mondkapjes bevatten 3 lagen en zijn aan te passen, aan de vorm van uw neus. Door een beugel rondom de neus, past u het mondkapje aan, aan uw gezicht. Daarnaast bevat het kapje ook 2 elastische oorlussen waarmee u het kapje vastzet rondom uw oren. Deze mondbescherming van zeer goede kwaliteit bestaat uit drie lagen, is gemaakt van gaasmateriaal en is glasvezelvrij. De afmetingen van de mondkapjes zijn 17,5 cm bij 9,5 cm, een mooi formaat dat universeel is en aanpasbaar per gezicht(grootte). Het mondmasker met 3 verschillende type absorptie lagen zorgt ervoor dat deeltjes in de lucht niet in je luchtwegen terecht komen. Mede door het zeer lichte gewicht en hoog comfort, zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Hierbij kunt u denken aan: een bezoek aan de supermarkt, werken (op kantoor) en niet onbelangrijk; in het openbaar vervoer. Het is namelijk verplicht een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Wanneer een mondkapje al is gedragen en u heeft beschermt op diverse plekken is het verstandig deze weg te gooien om kruisbestuiving te voorkomen. Deze mondkapjes zijn licht van gewicht, voordelig (wholesale mondkapjes beschikbaar) en gemakkelijk mee te nemen. De mondkapjes zijn van een zachte (hoge) kwaliteit en daarnaast ook vochtbestendig, ideaal! 

Naast onze 3 laags mondbescherming hebben wij ook de KN95 mondmaskers. Ook deze face masks zijn op de neusbrug aan te passen en bevatten oorlussen, zodat het goed rondom het gezicht en op de neus blijft zitten. Het materiaal van de KN95 mondmaskers is heel zacht en dus prettig voor (langdurig) gebruik. Deze uitvoerig geteste mondkapjes zijn voorzien van een zeer goede filter, waardoor zij het beschermingsniveau KN95 hebben gekregen. KN95 beschermt tegen het inademen van ultrafijne deeltjes in de lucht, zoals stof en vocht. KN95 is een internationale standaard en staat voor een filtering van 95% van de rondzwevende deeltjes. De face masks beschermen, ook geschikt voor groothandel verkoop, dus tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven. De mondkappen zijn dus ideaal voor individueel gebruik maar ook zeer geschikt voor diverse branches, zoals: kappers, restaurants, nagelsalons en dergelijke. Voor het naleven van de KN95 mondkap eisen zijn laboratorium –praktijktests uitgevoerd. De mondkapjes zijn niet geschikt voor ziekenhuizen of hergebruik. De kapjes houden 95% van de bacteriën en virussen tegen die in de lucht rondzweven. Met een mondkap bescherm je niet alleen jezelf maar ook anderen! 

Een face shield, ook wel een gelaatsscherm genoemd, beschermt het gehele gezicht. Hierbij zijn neus, mond en ogen beschermt. De face shields zijn van een goede kwaliteit, licht van gewicht en daarnaast ook vochtbestendig. Deze transparante gezichtsmaskers beschermen de drager namelijk tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmet kunnen zijn met het coronavirus. Let op: deze maskers zijn herbruikbaar, ideaal dus! De kap kan volledig gedesinfecteerd worden en weer opnieuw gedragen worden. Denk er wel enkel aan om alleen uw eigen masker te hergebruiken i.p.v dat van een ander om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Gezichtsbeschermers kunnen ingezet worden als persoonlijk beschermingsmiddel ter vervanging van een beschermbril. De gezichtsbeschermers zijn gemaakt van helder materiaal en zijn prettig en licht in gebruik. Dit is ook een ideaal bescherming-hulpmiddel voor diverse sectoren, waarbij 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk is zoals: schoonheidsspecialisten, kappers, nagelsalons, restaurants, tandartsen, fysiotherapeuten en dergelijke. Om de beste bescherming te waarborgen raden wij aan ook handgels en diverse andere desinfecterende middelen te gebruiken. Daarnaast is het handig om er een mondkapje onder te dragen voor de allerbeste bescherming tegen Covid19 en andere virussen en bacteriën. 

Doordat wij direct bij de fabrikanten inkoop doen, kunnen wij dit ook op grote schaal aanbieden aan kleinere zorginstellingen en overige bedrijven. Neem via de mail of telefonisch contact op bij interesse! [email protected] of bel 0180-398475 of 010-2687088

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,6 / 10 - 11012 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »