Hamamdoek

Hamamdoek
Bent u op zoek naar een badtextiel? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide en zeer voordelige badtextiel assortiment! Bij Fine 2 Sleep kunt u hamamdoeken online bekijken en veilig bestellen. Naast hamamdoeken bieden wij divers...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Geen producten gevonden...
Open filters

Hamamdoek

Hamamdoek

Bent u op zoek naar een badtextiel? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide en zeer voordelige badtextiel assortiment! Bij Fine 2 Sleep kunt u hamamdoeken online bekijken en veilig bestellen. Naast hamamdoeken bieden wij diverse andere soorten badtextiel aan.

Het hamamdoek assortiment van Fine 2 sleep bestaat uit mooie effen kleuren, met subtiele dessins en een combinatie van materialen. Door de beschrijving van deze categorie, hopen wij u genoeg informatie te geven om een hamamdoek naar wens, online te kunnen bestellen. Het is tevens, op aanvraag, mogelijk om uw order op onze afhaallocatie in Ridderkerk te bezichtigen en aan te schaffen. U kunt een keuze maken uit ons assortiment, bestaande uit diverse afmetingen.

Materiaal hamamdoek

De hamamdoeken in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De 100% katoenen hamamdoeken zijn ideaal voor een sauna, spa of een dagje strand. De doeken komen van oorsprong uit Turkije en werden met name in badhuizen en sauna’s gebruikt als omslagdoek en/of droogdoek. Katoen is een zeer fijn materiaal dat vele positieve eigenschappen kent en vocht goed absorbeert. Hierdoor kent het een lange levensduur en is het zeer fijn in gebruik. Indien je een hamamdoek voor gebruik wast met een scheutje azijn, zorgt dit voor een nog betere vocht opname en duurzaamheid!

Er zijn veel voordelen verbonden aan een hammam handdoek, aangezien deze erg licht zijn en dus ideaal om mee te nemen op reis. De doeken zijn licht van gewicht en nemen zeer weinig ruimte in beslag in een koffer, backpack of strandtas bijvoorbeeld. Daarnaast drogen de doeken zeer snel op en kunt u ze weer gemakkelijk inpakken na gebruik. Dit maakt een hamamdoek ook zeer geschikt voor een dag naar het park bijvoorbeeld, zo neem je gemakkelijk een ‘kleed’ om op te zitten mee, zonder dat dit onhandig groot en zwaar is. De hamamdoeken in ons assortiment bevatten mooie effen kleuren en een badstofzijde. De kleuren zijn neutraal maar toch zeer kleurrijk, voor een vrolijke uitstraling! De badstofzijde zorgt eveneens voor een goede vochtopname en voelt ook zeer fijn en zacht aan op de huid.

Maat

De hamamdoeken binnen ons assortiment zijn beschikbaar in de volgende maat:

  • 100 x 180 cm

Deze maat is ideaal om ruim op te kunnen liggen of zitten. Maar ook zeer geschikt als decoratie kleed voor op de bank bijvoorbeeld. Zodra het afkoelt in huis kunt u lekker wegkruipen onder de doek en even opwarmen.

Eigenschappen hamamdoek

Aan een hamamdoek zijn diverse positieve eigenschappen verbonden, die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

  • Een hamamdoek absorbeert vocht zeer goed en is na gebruik snel droog.
  • De doeken zijn zeer dun en daardoor ook licht, ideaal voor in een koffer, backpack, strandtas of dergelijke.
  • De doeken zijn zeer soepel en gemakkelijk in gebruik.
  • Een hammam handdoek is veelzijdig en kan zowel op het strand, in de sauna en als zitkleed in het park worden gebruikt.
  • Daarnaast kan een hamamdoek ook zeer goed functioneren als kleed op de bank en als leuke accessoire fungeren, om net wat meer kleur in huis te brengen.