Terug

Desinfectie Handgel - Handsanitizer / Handreinigingsgel

Bescherm je gezondheid en houd je handen schoon met deze reinigende handgels. Antibacteriële werking, zeer effectief tegen virussen en bacteriën!

Filters

Desinfectie Handgel - Handsanitizer / Handreinigingsgel

Alcohol Handgel

Handgel op basis van alcohol, als belangrijkste bestandsdeel, dient voor het reinigen van de handen en desinfecteren hiervan. De goedkope handgels binnen ons assortiment zijn op voorraad in diverse formaten en hoeveelheden, voor grotere aantallen kunt u dus ook zeker bij ons terecht! De volgende formaten handgels bieden wij aan:

Wij bieden een ruim assortiment zuiverende hygiënische handgels voor schone handen. Daarnaast vindt u bij ons desinfecterende handgels. Bacterie- en virus dodend, te gebruiken zonder water. Door nauwe samenwerkingsverbanden met de horeca en een producent, kunnen wij voor scherpe prijzen diverse anti bacteriële handgels leveren aan particulieren!

De definitie van virusdodende handgel is: gel die ervoor zorgt dat de handen op hygiënische wijze gedesinfecteerd worden door middel van een alcoholpercentage tussen de 60% - 80%. Door gebruik van handgel worden de handen ontsmet en krijgen virussen geen kans. 

Desinfecterende handgel doodt bacteriën, virussen en veel andere micro-organismen en ontsmet zo de handen. Dat komt doordat handgel met alcohol het celmembraan van micro-organismen letterlijk opblaast. Celmembranen bestaan uit vetten en eiwitten, en alcohol heeft een schadelijk effect op beide bestanddelen. De correcte werking van het eiwit wordt aangetast door de alcohol en dringt het molecuul binnen en strijkt de plooien glad. Zo kan het eiwit zijn werk niet meer doen en breekt het, het virus als het ware af. 

Vanuit de wet is bepaald dat enkel desinfecterende handgel en dergelijke desinfecterende middel mogen worden verkocht aan zorginstellingen als het officieel is toegelaten door het CTGB en daarbij de naam desinfecterend mogen gebruiken. Dit betreft dus handgels met een CTGB verplichting die in ziekenhuizen en dergelijke zorginstellingen worden gebruikt om de gezondheid te waarborgen. CTGB staat voor: College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Dit is in het leven geroepen door de overheid, ter verantwoordelijkheid voor het beoordelen van biociden en gewasbeschermingsmiddelen die, veilig zijn voor mens, dier en milieu. Daarbij is er een akkoord gekomen op diverse gel producten die een CTGB certificering hebben gekregen. De zorginstellingen zijn de 1e lijn en hebben daarom voorrang op deze soort handgels. Echter is een handgel al ontsmettend vanaf 60% alcohol (waar uiteraard al onze producten aan voldoen). Onze producten zijn een stuk voordeliger dan de CTGB producten, een goede aankoop voor een betaalbare prijs met desinfecterende werking. 

Echter hebben wij meerdere soorten handgel in ons assortiment die voldoen aan de EU-normen. Deze gels zijn gecertificeerd en zijn zowel in Nederland als in Europa geregistreerd. De volgende gels voldoen aan de eisen volgens de Europese cosmetica wetgeving:
https://www.fine2sleep.nl/alcohol-handgel-100-ml.html
https://www.fine2sleep.nl/hygienische-alcohol-handgel-100ml.html
https://www.fine2sleep.nl/opruiming-alcohol-handgel-500-ml-met-pomp.html
https://www.fine2sleep.nl/reinigende-alcohol-handgel-500-ml-met-pomp.html

Om een certificering te verkrijgen moeten de producten eerst uitvoering getest worden. Hierbij worden ze op diverse vlakken getest zoals; veiligheid van het product, samenstelling van het product en de werking van het product. Om te bepalen of een product veilig is, moet de fabrikant een risicobeoordeling uitvoeren. De Nederlandse cosmetica vereniging stelt het volgende: “Cosmetische producten mogen de gezondheid van de mens niet schaden wanneer zij onder normale of redelijkerwijze te voorziene gebruiksvoorwaarden worden aangewend.” Men beoordeelt het risico dat iemand loopt als hij een product gebruikt waarin een bepaalde stof zit, en niet alleen het gevaar van de stof in zuivere en geconcentreerde vorm. Op het etiket dienen waarschuwingen die nodig zijn voor veilig gebruik duidelijk te worden vermeld. Dit is ook het geval bij bovenstaande 4 linkjes. Hiermee ben je zeker van een veilig gecertificeerd product met goede werking. Deze producten voldoen aan de Europese Norm en kunnen zowel voor particulier gebruik, als groothandel worden ingezet. 

Voor particuliere aankopen, maar ook voor grotere aantallen desinfecterende handgels kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan branches zoals; kapsalons, scholen, restaurants, massage salons, fysio praktijken en dergelijke. Onze ontsmettende handgels bevatten voornamelijk een alcoholpercentage vanaf 70% en zijn zowel geurloos als met geur te verkrijgen. Daarnaast hebben wij ook handige meeneemformaten tot onze beschikking, maar ook handige gels met een pompje en jerrycans voor het bijvullen van een lege flacon hygiënische handgel.

Doordat wij direct bij de fabrikanten inkoop doen, kunnen wij dit ook op grote schaal aanbieden aan kleinere zorginstellingen en overige bedrijven. Neem via de mail of telefonisch contact op bij interesse! [email protected] of bel 0180-398475 of 010-2687088

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »