Terug

Hoofdkussens

Diverse hoofdkussens voor alle type slapers aanwezig! Zoals boxkussens, bamboekussens, wollen kussens etc. Veelal anti-allergisch en machinewasbaar.

Filters

Hoofdkussen nodig?

Bij ons kunt u terecht voor hoofdkussens waar u lekker op kunt slapen! Deze zijn anti-allergisch en veelal machinewasbaar. Tevens zijn de meeste voorzien van een rittsluiting zodat de tijk gemakkelijk gewassen kan worden en / of de vulling aangepast kan worden.

Het is belangrijk dat u een kussen uitzoekt dat bij u past, en waar u lekker op kunt slapen. Indien u op u zij slaapt, raden wij u een boxkussen of een bamboekussen aan. Deze zijn namelijk wat hoger dan bijvoorbeeld de standaard kussens. En omdat u op u zij slaapt, heeft u meer steun voor u nek nodig, zodat deze goed kan rusten op de kussen. De bamboekussen is voorzien van een vulling die drukverlagend werkt. Dat betekent dat je hoofd, nek en schouders op de juiste manier, dus in een natuurlijke houding, ondersteund worden.

Ook biedt Fine2Sleep een collectie van luxe 'Opaque & Sheer' aan. Dit zijn kwalitatief zeer hoogstaande hoofdkussens die zorgen voor een goede nachtrust, en een hoog slaapcomfort. U kunt kiezen tussen drie varianten, namelijk: firm, medium of soft. Deze kussens worden ook niet plat!

Advies nodig?

Diverse kussens voor alle type slapers aanwezig! Voor persoonlijk advies wat voor hoofdkussens het best bij u passen, bel: 010-2104896

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fine2Sleep 8,7 / 10 - 5114 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »