Wollen Dekbed

Wollen Dekbed
Om optimaal slaapcomfort te kunnen garanderen is ook het kiezen van het juiste dekbed belangrijk. Bij Fine 2 Sleep hebben wij een uitgebreid aanbod ...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Overige Merken Wollen Dekbed All Year

Wollen Dekbed All Year

€94,95
  • NEW
  • 8% SALE
Wollen 4 Seizoenen Dekbed

Wollen 4 Seizoenen Dekbed

€119,95 €129,95
Open filters

Wollen Dekbed

Wollen Dekbed

Om optimaal slaapcomfort te kunnen garanderen is ook het kiezen van het juiste dekbed belangrijk. Bij Fine 2 Sleep hebben wij een uitgebreid aanbod dekbedden waaruit een keuze kan worden gemaakt. In ons assortiment vindt u de volgende soorten dekbedden: enkel, 4 seizoenen, dons, katoen, anti allergisch, zomer en uiteraard wol. Het soort dekbed en de materiaalkeuze is per persoon heel verschillend. Wij voorzien u hieronder van informatie over een wollen dekbed, om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Warmteklasse

Ieder dekbed heeft een eigen warmteklasse, die de ‘warmte’ van het dekbed aangeeft. Er zijn in totaal vier klassen te onderscheiden. Een dekbed met warmteklasse 1 is de warmste dekbedsoort en ideaal geschikt voor koude zolder- en slaapkamers. Voor mensen die het in de nacht snel koud hebben is dit ook ideaal! Klasse 2 is geschikt voor het hele jaar en kan gebruikt worden door personen die het niet te koud en niet te warm hebben tijdens het slapen. Warmteklasse 3 is geschikt voor warme slaapkamers en biedt gemiddelde warmte. Tot slot is er nog warmteklasse 4, de dunste soort. Een dekbed met deze warmteklasse is perfect voor warme zomernachten, zeker als je deze combineert met een heerlijk licht dekbedovertrek

Enkel wollen dekbed

In ons wollen dekbedden assortiment vindt u onder andere ook enkele dekbedden. Een enkel dekbed bestaat, zoals de naam al zegt, uit één geheel. Een enkel wollen dekbed bestaat vaak uit een gemiddelde warmteklasse of warmteklasse 1 voor de winter. Een enkel wollen dekbed voelt licht en luchtig aan en is beschikbaar in een diversiteit aan maten. 

4 seizoenen wollen dekbed

Een vierseizoenen dekbed bestaat uit twee losse delen. Deze delen zijn veelal door middel van drukknopen aan elkaar te verbinden om er één dekbed van te maken en hiermee warmteklasse 1 te creëren. Een vier seizoenen dekbed wol bestaat uit een deel met warmteklasse 3 (voorjaar/najaar) en een deel met warmteklasse 4 (zomer). Een ideale dekbedsoort dus om het gehele jaar door te kunnen gebruiken.

Materiaal

De wollen dekbedden die wij aanbieden hebben een vulling van 100% zuivere scheerwol. De tijk verschilt per product en kan zowel uit twill micro, percale katoen en 100% katoen bestaan. Dit staat bij ieder product duidelijk aangegeven. Een tijk is een omhulsel, die de vulling van het dekbed op zijn plaats houdt.  Naast het product kunt u hier dus ook een passende keuze uit maken! Mocht u nog vragen hebben na het lezen van bovenstaande tekst? Neem dan gerust contact met ons op! De maten die wij onder andere aanbieden zijn hieronder beschreven. De wollen dekbedden zijn verkrijgbaar in diverse maten. Naast het product kunt u hier dus ook een passende keuze uit maken! De maten die wij onder andere aanbieden zijn hieronder beschreven. 

Maten:

  • 140 x 200
  • 140 x 220
  • 200 x 200
  • 200 x 220
  • 240 x 200
  • 240 x 220
  • 260 x 220

Kortom; wij bieden een ruime keuze aan binnen de categorie wollen dekbed, zo is er een passend dekbed naar ieders wensen/behoeften!