De waardering van www.fine2sleep.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 5047 reviews.

Ducky Dons

Sorteer op:

NEW
Hoofdkussen gevuld met kapok, een natuurlijk materiaal dat bekend staat oom zijn vochtregulerende en vertilerende eigenschappen.
€29,50
NEW
Eendenveren hoofdkussen van Ducky Dons. Dit kussen kenmerkt zich door zijn fijne ligging, tijk van katoen en voordelige prijs!
€17,95
NEW
Hoofdkussen van Ducky Dons met witte eendendons vulling, voor een ultra zachte ligging. Het slaapkussen is van hoge kwaliteit en vochtregulerend.
€48,99
NEW
Prachtig ganzendons kussen van Ducky Dons. Een kwaliteitskussen van witte ganzendons met een heerlijk slaapcomfort.
€124,95
NEW
Donzen kussen van Ducky Dons met witte eendendons vulling en veren, voor een zachte en comfortabele ligging. Een slaapkussen van goede kwaliteit, geschikt voor zij- en rugslapers.
€48,99
NEW
Duvet Dorè platinum boxkussen van Ducky Dons, gevuld met ganzendons. Een ganzendons kussen kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en biedt uitstekend slaapcomfort.
€139,00
NEW
Dit Double Face hoofdkussen van Ducky Dons is een traditioneel hoofdkussen, met een verdeling in twee kamers van 90% eendendons. Hierdoor onstaat een combinatie van een zacht en stevig slaapkussen.
€68,99
Dit is het ultieme dekbed van dons! Met een percentage van100% dons is dit het perfecte dekbed om warmte te brengen in uw kamer. In vergelijk tot 15% dons betekent dit hoge percentage een betere ventilatie, warmte isolatie en een lichter dekbed!
€109,95
Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.
€139,95
Dit donzen dekbed staat voor uitstekende kwaliteit. Het bestaat uit 2 delen (klasse 3 & 4) die los en samen (klasse 1) gebruikt kunnen worden. De vulling bestaat uit 15% eendendons en 85% witte eendenveren.
€99,95
Het dekbed heeft een katoenen tijk en is gevuld met 15% eendendons en 85% veren. Het dekbed is cassette gestikt, zodat de vulling goed op zijn plek blijft, en heeft een kwaliteits label. Een heerlijk donzen dekbed, waar je lekker onder kan slapen!
€49,95
Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.
€279,95
Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe ganzendons dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.
€179,00

Ducky Dons Dekbed

Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en knowhow op het gebied van dekbedden en hoofdkussens – sinds 1967 met een eigen productielijn. En dat merk je! De sleutelwoorden van Ducky Dons: comfort, kwaliteit en vakmanschap.

Ducky Dons neemt als gespecialiseerde ontwikkelaar, producent en leverancier van hoofdkussens en dekbedden een vooraanstaande positie in. Ducky Dons kenmerkt zich door voortdurende productinnovatie, consumentgericht handelen en een hoge product- en leverbetrouwbaarheid. De collecties staan dan ook als uiterst betrouwbaar bekend en worden als zeer comfortabel ervaren.

 

100% Verantwoord Dons

Ducky Dons produceert RDS gecertificeerde kussens en dekbedden. Producten die gecertificeerd zijn naar de Repsonsible Down Standard dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit betekent dat ze gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Om dit te waarborgen is de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, gecontroleerd en goedgekeurd door Control Union, een onafhankelijke certificeringsorgaan.

Daarnaast beschikken dekbedden van Ducky Dons over de Downafresh Greenline label, een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Dit keurmerk houdt onder andere in dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen volgens de Europese Normen. Ook geeft dit keurmerk aan dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x