Tencel Dekbedovertrek

Tencel Dekbedovertrek van Kayori: Luxe en Duurzaamheid in Één
Welkom in de wereld van Kayori's Tencel Dekbedovertrek, waar luxe en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Dit dekbedovertrek is niet zomaar een mooie toevoeging aan uw slaapkamer;...

Lees meer
Pagina 1 van 1
 • 56% SALE
Kayori Shinjo Blauw Dekbedovertrek Tencel

Shinjo Blauw Dekbedovertrek Tencel

€39,95 €89,95
 • 44% SALE
Kayori Shinjo Turquoise Dekbedovertrek Tencel

Shinjo Turquoise Dekbedovertrek Tencel

€49,95 €89,95
 • 25% SALE
Kayori Ichiro Dekbedovertrek Naturel Tencel

Ichiro Dekbedovertrek Naturel Tencel

€89,95 €119,95
 • 25% SALE
Kayori Ichiro Dekbedovertrek Groen Tencel

Ichiro Dekbedovertrek Groen Tencel

€89,95 €119,95
 • 25% SALE
Kayori Ichiro Dekbedovertrek Blauw Tencel

Ichiro Dekbedovertrek Blauw Tencel

€89,95 €119,95
Kayori Dekbedovertrek Dojin Tencel

Dekbedovertrek Dojin Tencel

€99,95
Kayori Dekbedovertrek Oituku Tencel

Dekbedovertrek Oituku Tencel

€89,95
Kayori Dekbedovertrek Ehime Tencel

Dekbedovertrek Ehime Tencel

€99,95
Kayori Dekbedovertrek Oita Tencel

Dekbedovertrek Oita Tencel

€99,95
Kayori Dekbedovertrek Sasebo Tencel

Dekbedovertrek Sasebo Tencel

€99,95
Open filters

Tencel Dekbedovertrek

Tencel Dekbedovertrek van Kayori: Luxe en Duurzaamheid in Één

Welkom in de wereld van Kayori's Tencel Dekbedovertrek, waar luxe en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Dit dekbedovertrek is niet zomaar een mooie toevoeging aan uw slaapkamer; het is ook een bewuste keuze voor het milieu. Ontdek waarom Tencel zo'n geweldige stof is en waarom het een verstandige investering is voor uw slaapkamer en onze planeet.

Wat is Tencel?

Tencel, ook bekend als lyocell, is een innovatieve en milieuvriendelijke vezel die wordt gewonnen uit houtpulp van duurzaam beheerde bossen. Dit proces vindt plaats in een gesloten systeem, wat betekent dat het water en oplosmiddel steeds opnieuw worden gebruikt, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Het resultaat is een zachte, ademende stof die perfect is voor dekbedovertrekken.

Voordelen van Tencel

 • Milieuvriendelijk: Het productieproces van Tencel is duurzaam en gesloten, waardoor het water- en energiegebruik wordt verminderd.
 • Zacht en comfortabel: Tencel heeft een zijdezachte textuur die luxueus aanvoelt op de huid, waardoor het een perfecte keuze is voor comfortabel slapen.
 • Ademend en temperatuurregulerend: Tencel staat bekend om zijn uitstekende ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen, wat zorgt voor een koele en droge slaapomgeving.
 • Hypoallergeen: Door de natuurlijke vezels is Tencel ideaal voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Waarom Kiezen voor Kayori's Tencel Dekbedovertrek?

 • Duurzame Luxe: Kayori combineert het beste van luxe en duurzaamheid met hun hoogwaardige Tencel dekbedovertrek. U geniet van een serene slaapervaring terwijl u een bewuste keuze maakt voor het milieu.
 • Stijlvol Design: Het Tencel dekbedovertrek van Kayori komt in diverse stijlvolle designs en kleuren, zodat u uw slaapkamer moeiteloos kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak.
 • Kwaliteit en Duurzaamheid: Kayori staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit dekbedovertrek is geen uitzondering en biedt u jarenlang slaapcomfort.

Investeer in een goede nachtrust en een groenere planeet met het Tencel Dekbedovertrek van Kayori. Ervaar de luxe, het comfort en de milieuvriendelijkheid die deze hoogwaardige stof te bieden heeft. Kies vandaag nog voor Kayori's Tencel dekbedovertrek en maak van uw slaapkamer een toevluchtsoord van rust en duurzaamheid.