Terug

Hygiënische producten voor in huis, op de werkplek en om mee te nemen!

Bescherm je gezondheid en houd de handen en het huis schoon met deze desinfecterende producten. De mondkapjes, handgel en reinigingsmiddelen hebben een antibacteriële werking en beschermen je tegen virussen en bacteriën.

Filters

Hygiënische producten voor in huis, op de werkplek en om mee te nemen!

Reinigingsmiddel voor in huis, zuiverende handgels voor schone handen en mondkapjes voor mondbescherming, wij kunnen het allemaal leveren! 

De zuiverende hygiënische desinfecterende handgels zorgen voor schone handen en hebben allen een hoog alcoholpercentage. De gels zijn bacterie -en virusdodend en te gebruiken zonder water. Door nauwe samenwerkingsverbanden met de horeca en een producent, kunnen wij voor scherpe prijzen diverse handgels leveren aan particulieren! 

De mondkappen beschermen neus en mond tegen rondzwevende virussen en bacteriën. De mondmaskers zijn op maat verstelbaar bij de neusbrug en maak je vast via de elastische oorlussen. In combinatie met de desinfecterende allesreiniger kunt u ook heel het huishouden voorzien van een schone en hygiënische omgeving. De allesreiniger kunt u per dopje afmeten en in combinatie met heet water gebruiken voor diverse harde oppervlaktes. Met de hygiënische spray kunt u gemakkelijk deurklinken, klinken van kastjes en dergelijke afnemen, in combinatie met keukenpapier bijvoorbeeld. Hiermee reinigt u snel en effectief! 

Doordat wij direct bij de fabrikanten inkoop doen, kunnen wij dit ook op grote schaal aanbieden aan kleinere zorginstellingen en overige bedrijven. Neem via de mail of telefonisch contact op bij interesse! [email protected] of bel 0180-398475 of 010-2687088

Onderstaande klanten gingen u al voor:

Klanten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »