Terug

Vier Koningsdag met super veel voordeel!

7 x leuke lente dekbedovertrekken

7 x leuke lente dekbedovertrekken

In onderstaand blogartikel vind je diverse voorbeelden van leuke dekbedovertrekken, die helemaal bij de lente passen. Dit soort overtrekken zijn leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan een ander! Door het lezen van deze blog maakt u de juiste keuze voor een overtrek met vrolijke lente opdruk.

7 x leuke lente dekbedovertrekken

In onderstaand blogartikel vind je diverse voorbeelden van leuke dekbedovertrekken, die helemaal bij de lente passen. Dit soort overtrekken zijn leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan een ander! Door het lezen van deze blog maakt u de juiste keuze voor een overtrek met vrolijke lente opdruk.

Een dekbedovertrek met lente opdruk past helemaal in deze tijd van het jaar! De dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er is keuze uit een diversiteit aan kleuren en stijlen. Zo kun je kiezen voor een dekbedovertrek met een enkele print, dubbelzijdige print, of een overtrek waar ook een gezellige tekst op staat. Daarnaast hebben wij de overtrekken ook in diverse (koele) materialen voor de wat warmere lente nachten. Hieronder hebben wij diverse voorbeelden afgebeeld waardoor jij er deze lente heerlijk en fris bij ligt.

1. Bains

Dit prachtige dekbedovertrek heeft een kleurrijk, maar toch subtiel kleurenpalet. De vrolijke print is op het overtrek en bijgeleverde kussenslopen terug te zien. De magnolia’s passen helemaal bij de lente en zijn prachtig uitgebloeid afgebeeld. Wil je het wat subtieler? Draai dan het overtrek om en geniet van een rustigere ‘vervaagde’ magnolia print. Het overtrek is vervaardigd uit 100% eco katoen met twill binding en is daardoor zo zacht als fluweel. Twill katoen is duurzaam en nagenoeg kreukvrij, ideaal!

                                                                     

2. Shiiba Zachtgroen

Een lente overtrek hoeft niet altijd een drukke print te bevatten of vol met bloemen te zijn. Een frisse kleur en een effen uitstraling kunnen ook al zeer geschikt zijn. Net zoals dit prachtige bamboe dekbedovertrek in een zachte kleur groen. Dit prachtige effen dekbedovertrek is gemaakt van 50% katoen en 50% bamboe, een streelzachte combinatie. Katoen is luchtig en puur, waarbij bamboe juist weer extreem zacht aanvoelt en zorgt voor een mooie glans.

                                                                             

3. Vina

Ook dit katoenen dekbedovertrek past helemaal bij de lente! Met zijn prachtige kleurrijke print, die mooi afsteekt tegen de witte achtergrond, is dit een echte eyecatcher in de slaapkamer! Het roze/groene kleurenpalet is fris en past helemaal bij de lente. De vrolijke bloemen en planten zorgen ervoor dat je iedere ochtend vrolijk opstaat. Het materiaal katoen is zeer ademend, vochtregulerend en verkoelend op de huid.

                                                                           

4. Sari Oranje

Prachtig biologisch katoenen dekbedovertrek in een mooie pasteltint (in meerdere kleuren verkrijgbaar). Dit overtrek draagt bij aan eerlijk ondernemen en is dus goed voor mens en milieu. Dit effen dekbedovertrek heeft een wat ‘ grovere’  uitstraling door zijn speciale manier van weven. Een overtrek als dit is gemakkelijk te combineren binnen diverse slaapkamerstijlen, ideaal!

                                                                           

5. Daly

Dit adembenemende overtrek is niet te missen in onze lente overtrekken special! Het dubbelzijdige overtrek van katoen satijn is kleurrijk, voelt heerlijk zacht aan en bevat een levensechte print. De bloemen zijn haast als een boeket afgebeeld en zorgen voor een spektakelstuk in de slaapkamer! Het overtrek bevat een zijde met een prachtig grote kleurrijke print en een zijde met een subtielere, kleinere print. 

                                                             

6. Kimi

Fair trade dekbedovertrek met een gedetailleerde bloemen en bladeren print. Beddengoed van Kayori is verantwoord gemaakt en draagt bij aan het milieu en diverse goede doelen. Met dit lente dekbedovertrek zorgt u dus voor eigen slaapcomfort en draagt u een steentje bij aan verantwoord ondernemen. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig katoen satijn en voelt heerlijk zacht aan! Daarnaast steekt de print mooi af tegen de off white achtergrond.

                                                                         

7. Satijn Hot Pink

Tot slot hebben wij ook nog een satijnen dekbedovertrek, die qua kleur helemaal bij de lente past! Uiteraard is dit satijnen overtrek verkrijgbaar in veel meer kleuren en is er bijvoorbeeld ook de keuze uit neutrale kleuren zoals: zwart, crème en wit. Met dit roze satijnen dekbedovertrek ervaar je betere slaapmomenten. Het roze dekbedovertrek is volledig anti-allergeen en behoudt vocht voor huid en haar. Ook reguleert het de talgproductie en heeft het een polijstende werking.

                                                               

Voeg bij bovenstaande overtrekken een bijpassend hoeslaken toe en je bent helemaal lente proof! Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren, materialen en prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils.                                                         

Heb je na het lezen van bovenstaande blog nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen wij je graag verder met het maken van de juiste keuze!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »