Terug

4 Halen = 2 Betalen | klik HIER

Donzen Dekbed

Een dons dekbed heeft diverse sterke eigenschappen, te kennen: milieuvriendelijkheid, optimale isolatie van warmte, en een goede ventilatie en vochtregulatie. Er is onderscheid te maken tussen ganzendons en eendendons, neem een kijkje in het assortiment!

Filters

 • Donzen Dekbed 100% Eendendons

  Dit is het ultieme dekbed van dons! Met een percentage van100% dons is dit het perfecte dekbed om warmte te brengen in uw kamer. In vergelijk tot 15% dons betekent dit hoge percentage een betere ventilatie, warmte isolatie en een lichter dekbed!

  109,95

  Vergelijk
 • 4 Seizoenen Dekbed 90% Eendendons

  Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.

  139,95

  Vergelijk
 • 4 Seizoenen Dekbed 15% Eendendons

  Dit donzen dekbed staat voor uitstekende kwaliteit. Het bestaat uit 2 delen (klasse 3 & 4) die los en samen (klasse 1) gebruikt kunnen worden. De vulling bestaat uit 15% eendendons en 85% witte eendenveren.

  99,95

  Vergelijk
 • Donzen Dekbed 15% Dons

  Het dekbed heeft een katoenen tijk en is gevuld met 15% eendendons en 85% veren. Het dekbed is cassette gestikt, zodat de vulling goed op zijn plek blijft, en heeft een kwaliteits label. Een heerlijk donzen dekbed, waar je lekker onder kan slapen!

  49,95

  Vergelijk
 • 4 Seizoenen Dekbed - 90% Ganzendons

  Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.

  279,95

  Vergelijk
 • Donzen Dekbed 90% Ganzendons

  Het Ducky Dons dekbed bestaat uit 90% kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde witte Europese ganzendons en 10% kleine witte ganzenveertjes. Dit luxe ganzendons dekbed is zeer comfortabel en duurzaam.

  179,-

  Vergelijk
 • Goedkope Donzen Dekbed

  Het goedkoopste donzen dekbed van het land! Deze heeft een zuivere katoenen tijk en is gevuld met 10% eendendons en 90% veren. Het dekbed is cassette gestikt, zodat de vulling goed op zijn plek blijft, en heeft een kwaliteits label. Een heerlijk donzen d

  39,95

  Vergelijk
 • Velvet Down Dekbed 4 seizoenen

  Het Primaviera Deluxe Full Velvet Down 4-Seizoenendekbed levert tijdens koude nachten warmte en comfort. Dit dekbed heeft vanwege de carréstikking en luxe piping een chique uitstraling.

  104,95

  Vergelijk
 • Velvet Donzen Dekbed Enkel

  Dankzij dit Primaviera Deluxe Full Velvet Down Enkel Dekbed geniet je tijdens de koudere nachten van een goede nachtrust. Dit dekbed heeft een tijk van 100% Micropercal met een Velvet Touch. Het is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes.

  88,95

  Vergelijk
 • 4 Seizoenen Donzen Dekbed 100% Eendendons

  Dit is het ultieme donzen dekbed voor alle seizoenen! Met 100% dons is dit perfect om warmte te brengen in uw slaapkamer. In vergelijk tot 15% dons betekent dit volledig donzen model een betere ventilatie, warmte isolatie en een lichter dekbed!

  179,-

  Vergelijk
Donzen Dekbed

Donzen Dekbed

Een dons dekbed heeft diverse sterke eigenschappen, te kennen: milieuvriendelijkheid, optimale isolatie van warmte, een zeer goede ventilatie en vochtregulatie. De milieuvriendelijkheid hebben de dons dekbedden in ons assortiment te danken aan een samenstelling van uitsluitend natuurlijke materialen. Een dekbed van dons neemt vocht op, waardoor het dekbed comfortabel blijft aanvoelen (ook wanneer je veel transpireert). Donzen dekbedden zijn er diverse soorten, zo is de soort dons verschillend en ook het gewicht is zeer bepalend. Daarnaast moet er gekeken worden naar vulkracht, vulgewicht en steghoogte. Deze factoren bepalen de warmte en de kwaliteit van een donzen dekbed.

Een 4 seizoenen dekbed van dons is over het algemeen veel lichter dan andere soorten dekbedden zoals een wollen dekbed bijvoorbeeld. Bij een hoger percentage dons is een dekbed lichter en zijn de eigenschappen beter. Een dekbed van dons moet goed worden verzorgd om het breken, en dus verplaatsen van dons te voorkomen. Het laten luchten van een donzen dekbed is erg belangrijk, daarnaast raden wij ook aan dit eens in de zoveel tijd (lees eenmaal per 3 of 4 jaar), professioneel te laten reinigen. Wij bieden zowel een 4 seizoenen dekbed van ganzendons als eendendons aan als reguliere donzen dekbedden, neem hiervoor een kijkje in het assortiment!

Ganzendons dekbed

Een ganzendonzen dekbed heeft een hoog isolatievermogen, dit komt mede door de donspluizen/donsvlokken. De donsvlokken van ganzendons zijn groter dan die van eendendons, dit zorgt voor een hogere isolatie en een gegarandeerd warm dekbed. Een donzen dekbed is zeer licht en ventilerend, maar kan ook voor warmte zorgen. Ganzendons is zeer lichte en voelt fijn aan op het lichaam, door de grotere donsvlokken is een dekbed sneller gevuld en behoudt het zijn comfortabele karakter. Een dekbed van ganzendons behoudt zijn veerkracht lang, waardoor dit kwaliteitsdekbed lang meegaat. Synthetische dekbedden bevatten andere vulmaterialen, die sneller hun oorspronkelijke vorm en eigenschappen verliezen, dit is uiteraard te zien in de prijs. Ganzendons is van de hoogste kwaliteit en biedt een zeer goed slaapcomfort met vele voordelen. De eigenschappen die aan ganzendons te koppelen zijn, staan hieronder beschreven:

 • Verschillende warmteklasse voor alle seizoenen te kiezen: warmteklasse 2, gemiddelde isolatie. Bij de meeste mensen favoriet omdat deze over het algemeen het hele jaar door gebruikt kan worden. Dekbedden met deze warmteklasse passen het best bij het klimaat in Nederland. Warmteklasse 3+4 (in combinatie door 4 seizoenen dekbed), 3 minder warm (ideaal voor in een warme kamer of als je het snel warm hebt), 4 meest warm voor gebruik tijdens de zomer) Samen 1, extra warm (lekker voor in de winter)
 • Tijk van 100% fijne katoen, optimale comfort
 • Vulling van 15% of 90% ganzendons, 10% /15% ganzenveertjes. Hoe hoger het donspercentage, hoe beter het dekbed ventileert en warmte isoleert. De percentages liggen aan het dekbed dat gekozen word
 • De dekbedden hebben een RDS certificaat. RDS gecertificeerde producten dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit houdt in dat zij geen pijn, stress of angst ervaren.
 • Nomitelabel, anti-allergie keurmerk. Donzen dekbedden met dit label hebben een zeer dicht geweven tijk ter preventie van huisstofmijt
 • Cassette geproduceerd met opstaande schotjes, in combinatie met dons zorgt dit voor een ultieme warmte isolatie
 • Naast het vasthouden van warmte, ventileert dons ook zeer goed
 • Dons maakt het dekbed lekker licht
 • Nederlands kwaliteitsproduct, geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen
 • Per stuk verpakt in luxe doos
 • 5 jaar garantie op fabricagefouten

Eendendons dekbed

Een dekbed van eendendons zorgt voor een aangename slaapervaring. De vulkracht bepaalt de isolatiewaarde van het dekbed, een kleine hoeveelheid dons zorgt voor meer comfort door de zwaarte van het dekbed. Als het dekbed licht is, kost het je lichaam minder energie om om te draaien en is er dus meer bewegingsvrijheid. Een hoge vulkracht bestaat uit een laag vulgewicht, des te beter het dekbed is. Het eendendons dat gebruikt wordt is RDS gecertificeerd (dit geldt ook voor ons ganzendonzen dekbedden!), dit houdt in dat er wordt bijgedragen aan het welzijn van eenden en ganzen. De keten van boerderij tot eindproduct wordt gecontroleerd op een goed leven zonder pijn, stress en/of angst van de dieren. Eendendons is goedkoper dan ganzendons, dit komt doordat ganzendons schaarser is en een hogere isolatiewaarde biedt. Eendendons is zeer betaalbaar, voor het slaapcomfort, de kwaliteit en isolatiewaarde die je aan een eendendonzen dekbed kan verbinden. Het verschil in percentage dons, bepaalt de kwaliteit en het comfort, bekijk dit dus goed voordat je een aankoop doet. De tijk van onze eendendonzen dekbedden zijn van perkal katoen, voor de 4 seizoenen dekbedden is de tijdgemaakt van 100% fijne katoen. Andere eigenschappen zijn hieronder beschreven:

 • Verschillende warmteklasse, te kennen: warmteklasse 2, gemiddelde isolatie. Bij de meeste mensen favoriet omdat deze over het algemeen het hele jaar door gebruikt kan worden. Dekbedden met deze warmteklasse passen het best bij het klimaat in Nederland. Warmteklasse 3+4 (in combinatie door 4 seizoenen dekbed), 3 minder warm (ideaal voor in een warme kamer of als je het snel warm hebt), 4 meest warm voor gebruik tijdens de zomer) Samen 1, extra warm (lekker voor in de winter)
 • Tijk van 100% perkal katoen, optimale comfort (100% fijne katoen bij 4 seizoenen dekbed 15%)
 • Vulling 100% RDS gecertificeerde eendendons. Hoe hoger het donspercentage, hoe beter het dekbed ventileert en warmte isoleert
 • RDS gecertificeerde producten dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit houd in dat zij geen pijn, stres of angst ervaren.
 • Nomitelabel, anti-allergie keurmerk. Donzen dekbedden met dit label hebben een zeer dichtgeweven tijk ter preventie van huisstofmijt
 • Cassette geproduceerd met opstaande schotjes, dus in combinatie met dons zorgt dit voor een ultieme warmte isolatie
 • Naast het vasthouden van warmte, ventileert dons ook zeer goed
 • Dons maakt het dekbed lekker licht
 • Nederlands kwaliteitsproduct, geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen
 • Per stuk verpakt in luxe doos
 • 5 jaar garantie op fabricagefouten

  Een donzen dekbed heeft u al in huis v.a. 49,95!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fine2Sleep 8,7 / 10 - 5736 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »