Terug

5 x leuke dekbedovertrekken als kerstcadeau

5 x leuke dekbedovertrekken als kerstcadeau

In onderstaand blogartikel vind je enkele voorbeelden van leuke dekbedovertrekken, die geschikt zijn als kerstcadeau. Dit soort overtrekken zijn leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan een ander! Door het lezen van deze blog maakt u de juiste keuze voor een overtrek met kerst opdruk.

5 x leuke dekbedovertrekken als kerstcadeau

Een dekbedovertrek met kerst opdruk past helemaal in deze tijd van het jaar! De dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er is keuze uit 5 verschillende kleuren en stijlen dekbedovertrekken. Zo kun je kiezen voor een dekbedovertrek met enkel een print, of een overtrek waar ook een gezellige kerst tekst op staat. Hieronder hebben wij diverse voorbeelden afgebeeld waardoor jij er deze kerst heerlijk en knus bij ligt.

1. Christmas Deer

Dit leuke Kerst dekbedovertrek met rendierprint is geschikt voor de feestdagen. De leuke print is zowel op het overtrek als op de kussenslopen terug te zien. Het taupe dekbedovertrek bevat mooie neutrale kleuren en is dus ideaal te combineren met diverse interieurstijlen. Daarnaast schreeuwt het overtrek niet perse kerst en is het dus ook nog na de feestdagen goed te gebruiken. Het rendieren overtrek is leuk om cadeau te doen aan een ander, maar ook zeker voor jezelf! Het materiaal dat gebruikt is voor dit overtrek, bestaat uit 100% katoen en is dus heerlijk zacht en goed ademend. Een soepele comfortabele nachtrust is hiermee dus gegarandeerd.

                                                                                  

2. You make my heart melt

Dit schattige dekbedovertrek is gemaakt voor de wintermaanden! Het sneeuwpoppetje nodigt je uit voor een heerlijke, comfortabele nachtrust. De tekst op het overtrek luidt: “You make my heart melt…” een leuke en lieve tekst die goed als cadeau kan dienen. Daarnaast maken de kussenslopen het overtrek helemaal af door de schattige tekst: “You’re snow cute”. Dit overtrek schreeuwt niet perse kerst en is het dus ook nog na de feestdagen goed te gebruiken. Een zeer schattig dekbedovertrek van heerlijk zachte kwaliteit, dat zorgt voor een comfortabele nachtrust na alle drukke feestdagen.  

                                                                                  

3. Merry Christmas

Kerst dekbedovertrek met de tekst 'Merry Christmas'. Dit sfeervolle overtrek is leuk om zelf te gebruiken maar ook om cadeau te doen aan je geliefde, vrienden of familie! Dit leuke dekbedovertrek is ideaal tijdens de feestdagen. Op het overtrek zijn een hart en vogeltje in kerstsfeerprint te zien. Het dekbedovertrek is niet alleen mooi, maar voelt ook lekker zacht aan. Dit komt door de katoenen stof. Katoen is goed ademend, vochtregulerend en valt heerlijk soepel om het lichaam.

                                                                                  

4. We wish you

Prachtig neutraal dekbedovertrek, door het gebruik van beige/grijs tinten. Een ideale kleurencombinatie die binnen diverse interieurstijlen past. Door het gebruik van deze kleuren is het overtrek makkelijk cadeau te geven aan een ander of toch lekker voor jezelf! Dit kerst dekbedovertrek bevat een gezellige kerstboom print en tekst. Een ideaal dekbedovertrek voor deze periode van het jaar. De tekst luidt: “We wish you a Merry Christmas and Happy New Year”, deze tekst is eveneens terug te zien op de bijgeleverde kussenslopen. Het materiaal bestaat uit vervaardigd katoen en is super zacht.

                                                                                 

5. Nordic Red

Tot slot hebben wij nog een prachtig flanellen dekbedovertrek om je helemaal in de Kerst/winterse sferen te brengen. Dit rode flanellen dekbedovertrek bevat een gezellig Noors printje en voelt superzacht en warm aan. Deze stof voelt wat dikker en pluiziger aan dan gewoon katoen en kan daardoor uitstekend de lichaamswarmte vasthouden. Het materiaal flanel zorgt voor een heerlijk zacht gevoel op de huid en neemt de lichaamstemperatuur snel aan. De warme kleuren van dit gebreide dekbedovertrek zijn gemakkelijk te combineren met diverse slaapkamers omdat deze neutraal zijn en helemaal Kerst proof! Dit overtrek is dus perfect voor deze tijd van het jaar met een uitgewerkt dessin, dat doet denken aan Noorse sferen en Kerst.

                                                                                  

Heb je na het lezen van bovenstaande blog nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen wij je graag verder met het maken van de juiste keuze!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »