Terug

Waarom kiezen voor een boxspring?

Waarom kiezen voor een boxspring?

Misschien bent ook u een van de vele twijfelaars die erover denken een boxspring aan te schaffen. De boxspring is helemaal van nu en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit vele slaapkamers en hotels bijvoorbeeld. Maar waarom kiezen voor een boxspring? Dat leggen wij je uit in onderstaand artikel!

Dat boxsprings tegenwoordig erg populair zijn is een feit. Hier en daar komen er adverteerders bij en ook in eigen kringen hoor je men vaak weer praten over de aanschaf van een boxspring. Maar waarom zou je kiezen voor een boxspring in plaats van een ‘regulier’ bed zoals we dat al jaren gewend zijn. Ten eerste staat een boxspring gelijk aan comfort op diverse niveaus.

Een boxspring heeft een hoge instaphoogte, hoger dan reguliere bedden. Dit loopt al gauw op tot 20 cm hoger, erg fijn om in te stappen en ook met het opstaan is dit zeer comfortabel. Daarnaast geeft het een boxspring ook een mooi aanzien en staat het bed er als het ware echt om de kamer compleet te maken en voor een mooie opvulling te zorgen.

                                                                                   

Het andere voordeel van een boxspring is dat deze, bij Fine 2 Sleep, volledig meegestoffeerd zijn. Dit geeft een zeer luxe uitstraling aan het bed en zorgt voor een mooie look. Daarnaast zijn er ook diverse kleuren om uit te kiezen en naast normale stof, zoals katoen bijvoorbeeld kan er ook voor de nog luxere variant velvet worden gekozen. Een mooi en robuust bed met een nÓg mooier voorkomen!

Keuzes, keuzes, keuzes!

Een boxspring staat bekend om zijn ruime keuze aanbod. Waarbij je bij een regulier bed vaak enkel de kleur en het design kan kiezen, gaat dit bij een boxspring veel verder. Bij een boxspring heb je namelijk de keuze uit diverse kleuren, materialen, prijsklassen en nog veel meer. Een luxe bed zoals de boxspring hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Vaak beginnen de prijzen al bij een paar honderd euro, zeer betaalbaar voor de luxe die je ervoor terugkrijgt.

Een andere keuze die je kunt maken is het design voor het hoofdbord, of je voor een normale boxspring kiest, een pocket gevulde boxspring of een elektrische boxspring bijvoorbeeld. Ook kun je naast het matras ook een topper geleverd krijgen om het comfort van de boxspring uit te breiden, deze zijn (indien gewenst) ook los te koop. Echter krijg je bij Fine 2 Sleep, altijd een complete boxspring geleverd waarbij wij al diverse keuzes hebben samengesteld en u alleen hoeft te kiezen voor het mooie design en de diverse gewenste specificaties. Deze staan duidelijk en overzichtelijk uitgelegd zodat je gemakkelijk kunt zien welke boxspring voldoet aan jouw wensen.

                                                                                   

Maten

Boxsprings zijn verkrijgbaar in veel diverse maten. Zowel qua breedte als lengte is er veel keuze. Deze complete bedden zijn verkrijgbaar in 1 persoonsmaten, 2 persoons, lits jumeaux en zelf lits jumeaux xl. Een lekker ruim bed met een nog fijner comfort gehalte. Een boxspring is daarnaast ook ideaal voor langere mensen, omdat dit type bed langer is dan een regulier bed.

Tot slot is de keuze voor een boxspring makkelijk gemaakt als je weet dat er naast een normaal matras ook nog een topmatras, met de boxspring wordt meegeleverd. Ultiem comfort, voor een heerlijke nachtrust zonder rugpijn of dergelijke. Een topper dient ter ondersteuning van het lichaam en aansluiting voor de overbrugging van de gleuf tussen 2 matrassen.

Om dus de vraag te beantwoorden; waarom kiezen voor een boxspring? Hebben wij volgens mij meer dan genoeg redenen gegeven! Geniet van hotelcomfort in eigen slaapkamer en kies voor een design dat bij je past. Stem de boxspring af op jouw wensen en budget met ons ruime assortiment!

Heb je na het lezen van bovenstaande blog nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen wij je graag verder met het maken van de juiste keuze!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fine2Sleep 8,8 / 10 - 17677 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »