3 Soorten dekbedovertrekken met tekst

3 Soorten dekbedovertrekken met tekst

In dit blogartikel vind je enkele voorbeelden van leuke dekbedovertrekken met tekst. Dit soort overtrekken zijn populair en zijn zeer uiteenlopend van grappig tot liefdevol. Door het lezen van deze blog maakt u de juiste keuze voor een overtrek met tekst en kunt u genieten van heerlijk slaapcomfort!

3 Soorten dekbedovertrekken met tekst

Een dekbedovertrek met tekst past in iedere slaapkamer, dit geldt voor zowel jong als oud! Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en stijlen dekbedovertrekken. Zo kun je kiezen voor een overtrek met een grappige tekst, liefdevolle tekst of een neutrale tekst bijvoorbeeld. Voor elke slaapkamer is een bijpassend dekbedovertrek met tekst te vinden in ons ruime assortiment met nagenoeg 100 soorten! Ook op kleding en woonaccessoires komen vaak woorden, quotes en diverse teksten terug. Hierbij kun je denken aan de bekende ‘huisregels’, een wijze levensles of grappige teksten met steigerhouten achtergronden bijvoorbeeld. Korte teksten in de vorm van gevatte oneliners, inspirerende spreuken en liefdevolle teksten zijn populairder dan ooit. Daarom hebben wij een ruim aanbod met dit soort leuke teksten en blijven wij dit maandelijks aanvullen, zo kom je nooit een tekst te kort om gezellig mee wakker te worden.


1. Populaire tekst dekbedovertrek

Dekbedovertrekken zijn er in allerlei maten, soorten en kleuren. Zo zijn er ook dekbedovertrekken met popualaire teksten, die je vaak ook terugziet in andere kamers van een huis. Deze teksten zijn onder andere vormen van de “Saint Tropez Beach Club”, “Live Laugh Love” en “Home Sweet Home” bijvoorbeeld. Het is extra leuk als je deze stijl en dit soort teksten van de woonkamer, ook meeneemt naar de slaapkamer. Dit soort populaire teksten passen bijna altijd binnen iedere slaapkamer door het feit dat ze neutraal zijn. Ook teksten zoals “Live your dreams & Enjoy every moment” zijn zeer populair en tijdloos. Maar ook overtrekken met “New York” en dergelijke.2. Liefdevolle tekst dekbedovertrek

Naast diverse populaire teksten zijn er ook veel liefdevolle teksten op dekbedovertrekken te vinden. Hierbij kun je denken aan teksten zoals; “You & Me”, “Love is Pure”, “Hugs And Kisses” en “You are my home” bijvoorbeeld. Dit soort teksten stralen liefde uit en zorgen voor een warme en liefdevolle toevoeging aan iedere slaapkamer. Dit soort teksten zijn vooral erg leuk om met je partner onder te liggen en cadeau te doen bijvoorbeeld. Wie slaapt er nou niet lekker onder een dekbedovertrek met de tekst “day dreamer, night love” of ‘Mr. & Mrs.”.3. Dekbedovertrek met slaap quote

Met een dekbedovertrek met tekst in de vorm van een slaap quote, ga je lekker naar bed en sta je zelfs nóg beter op! Dit soort teksten zijn tijdloos, gemakkelijk te combineren binnen ieder slaapkamerinterieur en leuk om voor jezelf te kopen of cadeau te geven! Denk bijvoorbeeld aan dekbedovertrekken met teksten, zoals; “Good Morning”, “Make your dreams come true”, “Goodnight” en “Wake up and be awesome”. Met dit soort teksten is een heerlijke nachtrust en een goede ochtend gegarandeerd.

In ons brede assortiment bieden wij ook diverse kinderdekbedovertrekken met tekst aan, deze zijn zeer uiteenlopend en leuk voor ieder kind. Zo hebben wij zeer schattige en lieve teksten, maar ook zeer stoere teksten, met een bijpassende print! Een dekbedovertrek is er dus in allerlei stijlen en met diverse quotes of leuke/liefdevolle en stoere teksten. Ook zijn dit soort overtrekken er in diverse maten en materialen, voor ieder wat wils dus. Een overtrek met tekst is tijdloos en zeer modern, aangezien je er niet ontkomt om huisartikelen, agenda’s en zelfs op kleding en dergelijke. Leuk om voor jezelf te kopen en als cadeau te geven, als je maar genoeg teksten hebt kun je elke keer lekker afwisselen!

Heb je na het lezen van bovenstaande blog nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen wij je graag verder met het maken van de juiste keuze!